Romania va deveni hub regional pentru piata de iluminare LED

Romania va deveni hub regional pentru piata de iluminare LED

Sistemele de iluminat au un rol foarte important in vietile noastre. Nu ne dam seama cat de vitale sunt pana cand nu se intrerupe alimentarea cu energie electrica. Dar inventarea becului incandescent ne-a schimbat vietile.

In prezent, problema se pune si in alti termeni - becurile incandescente si chiar cele mai economice, fluorescente, sunt deja ceva desuet, nu doar pentru ca lumina lor cam lasa de dorit, ci si din cauza consumului de energie ridicat, a substantelor toxice pe care le contin si a faptului ca se uzeaza destul de repede.

Insa tehnologia avanseaza cu pasi repezi, urmatorul pas in domeniu, o evolutie fireasca, fiind acum becurile LED. Aici intervine Optogan, o companie inovatoare in domeniul iluminarii ecologice bazata pe tehnologie LED de tip SSL, care, de astazi a ajuns si in Romania, pe piata locala a echipamentelor de iluminare bazate pe tehnologia LED.

Si asta in conditiile in care Uniunea Europeana face eforturi sustinute pentru reducerea consumului de energie electrica si pentru eliminarea, pana in anul 2012, a becurilor ineficiente din punct de vedere energetic.

Produsele Optogan vor fi distribuite in Romania, Grecia si Bulgaria de compania KDF Energy, lider local in domeniul tranzactionarii emisiilor de gaze cu efect de sera.

Citeste mai mult despre Romania va deveni hub regional pentru piata de iluminare LED pe GreenReport.ro mai mult

http://www.ziare.com/articole/iluminatul+cu+leduri

Lăsați un comentariu ...

Nume:
E-mail:
Post:
Adja meg, ce zi urmeaza dupa sambata?
« înapoi